Putsfasad

En putsad fasad skyddar ditt hus från väder och vind samt ger en snygg finish som enkelt målas i önskad kulör. En putsfasad håller i många år och med rätt typ av underhåll undviker du omfattande fasadrenoveringar. Vi rekommenderar att fasaden tvättas rent från avgaser och feta föroreningar med jämna mellanrum för att på så sätt förlänga livslängden på putsen och ge en fräsch helhetskänsla.

Kunskap och erfarenhet

Att lägga en putsad fasad kräver en viss teknik och erfarenhet, därför är ett välgjort grundarbete avgörande för att putsen ska fästa och skydda ditt hus på bästa sätt. Vi har över 30 års erfarenhet av byggnationsarbeten och fasadputs är en av våra specialiteter. Vi lägger fasadputs på såväl tegel som betongväggar och hjälper gärna till med fasadrenovering och nybyggnationer. Vi hjälper privatpersoner och föreningar i hela Uppsalaregionen med att fräscha upp sin fasad. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Från småfix till helrenovering

En fasadrenovering kan innebära allt från en grundlig rengöring och målning till mer omfattande arbeten. Många gånger kan det räcka med att laga mindre sprickor och hål och måla om väggen. Är putsen däremot i dåligt skick med större skador och slitage är det bättre att avlägsna och ersätta den med ny puts. Vi åtar oss små och stora projekt och är alltid lyhörda för att möta våra kunders behov och önskemål.

Passa på att byta fönster

Planera smart och se över fastighetens alla behov på en gång. Är det läge att byta till energiglas eller mer hållbara fönsterramar? Vi byter fönster i samband med fasadrenoveringen och lämnar dig med ett strålande resultat som håller i många år framöver.