Måleri

Att måla om är ett enkelt sätt att fräscha upp och förnya sitt hem och kan dessutom höja värdet på din fastighet. Måleriarbeten är ett av våra expertområden och vi är vana att arbeta med både privatpersoner och föreningar. Tack vare över 30 år i branschen har vi samlat på oss såväl kunskap som finess och kan garantera ett strålande resultat varje gång.

Bor du i Uppsala och Stockholm och är i behov av att måla om? Vi utför alla typer av måleriarbeten både inomhus och utomhus, på alla typer av ytor. Hör av dig till oss om du till exempel behöver hjälp med:

Trapphusmålning

Skapa trivsel och förnya trapphusen i er förening samtidigt som ni höjer värdet på fastigheten. Med rätt färgval skapar vi en känsla av öppnare och större utrymmen och lyfter helhetskänslan i era trapphus.

Fasadmålning

Alla typer av byggnader behöver med jämna mellanrum fräschas upp och underhållas. Att måla om gör mycket för din fastighets värde och estetik. Vackra färger som lyfter byggnaden eller får dem att smälta in i den omgivande naturen, vi är lyhörda för alla dina önskemål. Passa på att renovera fasaden innan färgen målas på, vi är experter på puts och hjälper gärna till med allt från små till stora renoveringsprojekt.

Om- och nybyggnadsmålning

Trender kommer och går och ibland behöver man bara göra något nytt och annorlunda. Är det dags att förverkliga inredningsdrömmarna? Skaffa en fräsch fondvägg eller kanske tona ner helhetsintrycket? Oavsett vad du känner för just nu så kan vi blanda till den nyansen som speglar dig och din personlighet bäst.

Får man måla huset i vilken färg man vill?

Det finns många vackra färger att välja mellan men det är inte alla som fungerar på en fasad. Tänk på att man oftast måste ansöka om bygglov innan man målar om, och kom ihåg att välja en färg som är godkänd av stadsbyggnadsnämnden. Att behöva måla om ett nymålat hus kan bli både dyrt och omständligt. Satsa istället på att sätta färg på rummen, där finns inga gränser eller regler så länge det är du som äger fastigheten.