Övrigt

Nybyggnation

Hur ser ditt drömhus ut? Hör av dig till oss och berätta så lovar vi att göra vårt bästa för att förverkliga din dröm.

Ombyggnation

När barnen har flyttat ut kan det vara läge att förändra planlösningen i ditt hem för att skapa nya rum och nya möjligheter. Genom att bygga om insidan av ditt hem skapar du inte bara en ny och fräsch miljö, det kan även höja värdet på fastigheten när det börjar dra sig mot försäljning.

Tillbyggnation

Lite större utrymme kan aldrig skada, men det är inte alltid man vill flytta till ett nytt ställe. Med en tillbyggnation skapar vi rum för fler och öppnar upp för nya möjligheter. Är det kanske dags att förverkliga drömmen om ett eget hemmagym?

Renovering

Tiden lämnar sina spår, så även på våra hus och hem. Vi ser fortfarande spår från 60- och 70-talets färgglada dagar, och trots att det har sin charm kanske det är dags att testa något nytt. Renoveringsprojekt är inte något alla ser fram emot, därför hjälper vi dig med små och stora åtgärder oavsett om du vill fräscha upp golv och väggar eller byta ut hela ditt kök.

Badrum

Det finns mycket man kan göra på egen hand i hemmet men badrummet är ett typiskt rum du bör lämna över till en erfaren hantverkare. Vi hjälper dig att bygga ditt drömbadrum och ser till att hela rummet blir ordentligt fuktsäkrat och uppfyller alla krav som ställs för att försäkringen ska gälla.

Fönster

Vi byter ut, renoverar och målar fönster, passa på att fräscha upp eller byta ut dina fönster när du planerar att renovera fasaden. Ett nytt fönster lyfter självklart fastighetens helhetsintryck och värde men det kan även bidra till lägre energikostnader. Ett väl tätat fönster och smarta energiglas bidrar till att värmen stannar där den hör hemma.

Armering & betonggjutning

En stadig grund är a och o innan man påbörjar en nybyggnation. Vi lägger en välisolerad grund med armering anpassad efter krav på värme, viktkapacitet och användningsområde.

Takbyte

Våra tak får utstå åverkan från väder och vind året runt och ska klara av allt från kraftig nederbörd till vindar och stora temperaturskillnader. Ett takbyte är ett omfattande projekt som kräver planering och kunskap, vi ser till att taket ventileras väl och har goda avrinningssystem. Vi ser även till att anpassa ditt nya tak utifrån husets design, färg och form så att det fortsätter att ge ett bra helhetsintryck.

Plattsättning

Våra duktiga plattsättare skapar vackra utrymmen med hjälp av kakel och klinker. Vi ser till att uppfylla alla krav gällande fuktsäkring och skydd och lämnar dig med ett strålande resultat.