Om oss

Nöjda kunder och kvalitet är devisen på Jan Bygg Uppsala AB. Med över 30 års erfarenhet i branschen har vi hunnit samla på oss bred kunskap och erfarenhet för att garantera strålande resultat, varje gång. I Uppsala och Stockholm har vi funnits i 10 år och vi är totalt fem anställda.

Jan Skobodzinski, som driver Jan Bygg Uppsala, har jobbat inom byggbranschen hela sitt yrkesliv. På sina 30 år har han varit med om det mesta inom bygg och renovering och har samlat på sig mycket kunskap och goda kontakter. När du anlitar Jan Bygg Uppsala AB får du alltid god service från certifierade rörmokare, elektriker och hantverkare.

Privatpersoner och föreningar

Vi arbetar i hela Uppsala och Stockholm med alla typer av byggnationsprojekt. Vi har lång erfarenhet av att arbeta mot såväl privatpersoner som föreningar och arbetar för att förenkla och förbättra det viktigaste vi har, nämligen vårt hem. För oss är nöjda kunder och kvalitet vårt främsta mål. Oavsett om du vill ha hjälp med en fasadrenovering, drömmer om ett nytt badrum eller ett helt nytt hus så finns vi här för dig.

Önskemål

Vi arbetar alltid för dig som kund, har du speciella önskemål och tankar är vi lyhörda och gör alltid vårt bästa för att vara tillmötesgående.