Galleri

Vi anlitade Jan Bygg Uppsala AB för att utföra utvändig putsning och målning av ett nybyggt hus med fristående garage, byggt i Leca-material. I vårt projekt valde vi tillsammans med Jan STO Scandinavia som leverantör av allt material: puts, armering och färg. Jan Bygg putsade väggarna mycket noggrant och resultatet blev raka snygga väggar, snygga kanter runt alla hörn, dörrar, fönster och smygar.
Samtliga ytor armerades och alla hörn armerades med kantförstärkning. När putsen torkat utförde Jan Bygg grundmålning och målning. Färgen applicerades jämnt och fint, helt utan färgskiftningar. Resultatet blev en mycket vacker fasad med vackert liv i som kommer att hålla för vår familj i många decennier utan underhåll.


Jag kan intyga att Jan Bygg Uppsala AB är mycket punktliga och ordentliga. Genom hela arbetet har arbetsplatsen hållits mycket ren och snygg. Praktiskt taget inget spill alls vid putsning eller målning. Snyggt och prydligt rakt igenom. Vi rekommenderar Jan Bygg AB till Ert byggprojekt.


Tack Jan Skobodzinski med personal. Vi är jättenöjda med ert arbete!

Stefan Reilander

Jan Bygg utförde putsarbetet snabbt och var lätt att ha att göra med. De "överraskningar" som hittades löstes på ett smidigt sätt.

Peter Hamberg